Facebook

En guide til E-vitaminE-vitaminet er ekstremt vigtigt for forskellige funktioner i kroppen. Et sundt hjerte har brug for masser af e-vitamin, da det faktisk har vist sig at forhindre hjertesygdomme. E-vitaminet kan også hjælpe med at indeholde enhver eksisterende hjertesygdom og forhindre, at det bliver værre.

E-vitamin er også vigtigt for at beskytte cellemembranerne mod de skadelige frie radikaler, der findes i kroppen. Uden e-vitamin, blandt andre, ville cellemembranerne blive beskadiget, og dette kan føre til alvorlige sundhedsmæssige problemer, herunder kræft. Årsagen til at e-vitaminet er så effektivt mod frie radikaler er, at det er fedtopløseligt, så det kan absorberes i cellemembranerne. E-vitaminet er derfor essentielt for immunsystemet.

Den anbefalede daglige mængde af det e-vitamin, som en person har brug for, afhænger af deres kropsvægt. Dette hænger sammen med det faktum, at jo mere fedt en diæt indeholder, desto mere er det e-vitamin, der er nødvendigt. De eneste fødevarer, der virkelig indeholder en rimelig mængde af e-vitaminet, er vegetabilske olier, frø, hvedekim og nødder. Det er af denne grund, at de fleste mennesker bør tage en form for e-vitamintilskud.

En mangel på e-vitamin påvirker ikke en person straks. Faktisk kan det tage måneder, før virkningerne af utilstrækkeligt e-vitamin påvises. Efter år med e-vitaminmangel kan der være en vis påviselig skade på nerverne i rygmarven eller nethinden i øjet, men dette er meget sjældent. De fleste mennesker får nok e-vitamin fra en normal diæt, men det er vigtigt, at den mad, som en person spiser, indeholder lidt fedt til at hjælpe med optagelsen af ​​e-vitaminet.

Der er nogle få medicinske tilstande, der kan føre til en mangel på e-vitaminet og kan kræve, at personen tager e-vitamintilskud. Cystisk fibrose får en person til at være ude af stand til at fordøje fedtstof godt, hvilket fører til, at mindre af e-vitaminet absorberes. Crohns sygdom medfører lavere absorptionshastigheder for e-vitaminet, og et supplement kan være nødvendigt. Nogle former for leversygdom kan også føre til problemer med at absorbere e-vitaminet, især gennem tarmen. Da der kræves fedt for at hjælpe med at absorbere tilstrækkelige mængder af e-vitaminet, er det enhver, der er i en ekstremt fedtfattig diæt, nødt til at diskutere deres muligheder for at øge den mængde e-vitamin, som deres krop har brug for.

0 Response to "En guide til E-vitamin"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel